Top 10 meest invloedrijke LinkedIn influencers and ondernemers in tech

Hoe creëer je meer engagement op LinkedIn? Laat je inspireren door de nieuwste trends en leer van de beste. Speciaal voor jou hebben we de grootste LinkedIn influencers en ondernemers in tech geselecteerd. Misschien ook een mooi voorbeeld voor jouw carrière? Enjoy!

Top 10

1. Manu Goswami
CEO SuperFan Inc.
linkedin.com/in/swishgoswami

Waarom: Hij was pas 20 toen deze enthousiaste tech ondernemer verschillende awards won. Manu is Tedx spreker, heeft oneindig veel energie en is van kinds af aan al ondernemer. Als je bedenkt dat hij in meer dan 50 nationale en internationale media wordt genoemd waaronder Forbes, dan kan je je voorstellen wat hij in de toekomst allemaal voor ons in petto heeft.

2. Lisa Seacat Deluca
Distinguished Engineer bij IBM Watson Internet of Things
https://www.linkedin.com/in/lisaseacat/

Waarom: Ze is een van de meest invloedrijke vrouwen in IoT (Internet of Things) en met haar grote passie voor innovatie een bekend spreker op tech conferenties. Lisa deelt regelmatig haar ervaring over hoe het is om als vrouw in tech te werken en ze heeft meer dan 600 patenten. Leuk om te weten; Lisa heeft 2 kinderboeken geschreven genaamd ‘A Robot Story’ en ‘ The Internet of Mysterious Things.’

3. Naomi Simson
Co-Founder Big Red Group
https://www.linkedin.com/in/naomisimson/

Waarom: Met haar ervaring bij onder andere Google, Apple en KPMG is ze niet de minste. Naomi Simson is een LinkedIn Influencer met bijna 880k followers. Ze is een schoolvoorbeeld voor leiderschap door haar continue drang te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen. Op gebied van branding stelt ze een online cursus beschikbaar genaamd ‘Branding your Business Brand,’ dat jou inzicht verschaft in hoe je van je bedrijf een succesvol merk maakt.

4. Tim O’Reilly
Oprichter en CEO O’Reilly Media
https://www.linkedin.com/in/timo3/

Waarom: Hij is de brug van tech naar communicatie, en vise versa. Hij weet veelbelovende innovaties te spotten als ze nog in de kinderschoenen staan en helpt ze te accelereren. Tim O’Reilly heeft een fijne neus voor trends en kan uitstekend de potentie van projecten spotten voordat ze gepubliceerd zijn. Hij moedigt discussie aan door zijn boeken en publicaties vooral met het oog op de invloed die tech op de toekomst gaat hebben. We kunnen hem gerust een visionair noemen, need we say more?

5. Marques Brownlee
Web Video Producer
https://www.linkedin.com/in/mkbhd/

Waarom: Hij is niet de meest actieve LinkedIn influencer maar heeft wel een enorm publiek op Youtube. Daar deelt hij filmpjes waarin hij de nieuwste gadgets en tech test. Eerder heeft hij met Tesla en Nike gewerkt, een ware sensatie om naar te kijken!

6. Gary Vaynerchuck
Entrepreneur
https://www.linkedin.com/in/garyvaynerchuk/

Waarom: Maak kennis met een van de eerste gebruikers van social media. In de tussentijd heeft hij een enorm netwerk opgebouwd, is hij een van de populairste sprekers, host hij online Q&A’s en maakt hij documentaires over het leven van een CEO in de digitale wereld. Daarnaast heeft hij 5 bestsellers geschreven. Zijn nieuwste boek ‘How great entrepreneurs build business and influence- how you can too’ is het lezen absoluut waard.

7. Linus Sebastian
Entrepreneur, Youtuber
https://www.linkedin.com/in/linus-sebastian-578a0752/

Waarom: Van computers bouwen tot hardware reviews en video marketing. Linus’s video’s worden meer dan 200.000.000 keer bekeken, hij is extreem goed in wat hij doet.

8. Marie Forleo
Blogger, vlogger, entrepreneur
https://www.linkedin.com/company/17882180/

Waarom: Marie hosts podcasts en webshows om jou te helpen met het bouwen van je business in combinatie met life balance. Ze post regelmatig over wat je voor je service kan vragen, tips om je freelance business te starten en hoe je het meest uit je eigen talent kan halen.

9. Vivek Wadhwa
Distinguished Fellow op Carnegie Mellon University College of Engineering
https://www.linkedin.com/in/vwadhwa/

Waarom: Gefocust op de toekomst of is het het heden? Vivek schrijft over tech, de toekomst ervan, de prestaties van vrouwen in tech en Elon Musk.

10. Susan Etlinger
Industry analyst, keynote speaker
https://www.linkedin.com/in/susanetlinger/

Waarom: Ze is een must know top schrijfster, ze doet TED Talks en is frequent keynote speaker op verschillende universiteiten over de hele wereld. Haar favoriete topics zijn onder andere big data, digital ethics en artificial intelligence.

We mogen wel concluderen dat deze influencers hun dromen achterna zijn gegaan en met de mooiste tooling werken. Wil je ook meer uit je passie halen en aan de slag met de nieuwste tools of de mooiste opdrachtgevers? Neem een kijkje bij onze huidige vacatures of neem contact met ons op!

COVID-19 Update

23 mrt 2020

Onze missie - de juiste mensen samenbrengen om te bouwen aan de toekomst – is nooit belangrijker geweest dan vandaag de dag.

Millennials en CEO’s, een gouden team

22 okt 2019

Zou je een millennial of generatie z-er naast een CEO zetten? Misschien is het wel een gouden team. Als expert op het gebied van arbeidsbemiddeling geeft Huxley inzicht in de wereld van leiderschap en generatie verschillen en brengt perspectief om de kloof te dichten.

Onmisbaar: diversiteit en inclusie op de werkvloer

07 aug 2019

Veel organisaties hebben diversiteit en inclusie hoog op de agenda staan. Een diverse samenstelling van het personeel en een inclusieve organisatie zijn belangrijk voor het imago van organisaties, maar ook voor de tevredenheid en veiligheid van werknemers. Wat houdt het precies in en welke stappen kunnen organisaties zetten voor het creëren van diversiteit op de werkvloer en een inclusieve organisatie?

Aan de slag als freelance engineer

14 aug 2019

Als je houdt van techniek, het oplossen van problemen en niet bang bent om voor jezelf aan de slag te gaan, kan het werk als freelance engineering consultant een geweldige kans voor jou zijn. Dat niet alleen, er is een hele grote vraag naar engineering professionals. Ofwel, veel kansen om mooie stappen te maken in jouw carrière.