Recruiter Awards 2018

Huxley is er trots op dat een van haar recruiters, Eva van der Helm, is genomineerd voor de Recruiter Awards 2018. Wat een eer! We spraken met haar over haar day to day job en hoe zij het verschil maakt voor kandidaten en opdrachtgevers.

‘Ik ben oprecht benieuwd naar de ambitie en de visie van de mensen met wie ik werk en stel dat voorop.’


Eva, je bent genomineerd voor de Recruiter Awards 2018. Gefeliciteerd! Wie zijn we volgens jou?
(lacht) Dankjewel! Huxley is een recruitment en werving en selectie bureau voor interim en vaste functies. We bemiddelen functies in de sectoren banking & finance, IT, engineering en supply chain op medior tot senior + niveau.

Wat doe je?
Ik werk in de banking & finance sector en mijn opdrachtgevers zijn vooral grote banken, verzekeraars en andere financiële instellingen zoals bijvoorbeeld handelshuizen.

En wat houdt je werk in van dag tot dag?
Dat varieert enorm, recruitment is tweeledig. Zo onderhoud ik veel klantcontact, dus een stukje accountmanagement aan de kant van de opdrachtgever en recruitment zelf aan de kant van de kandidaat. De ene dag ben ik aan het werk voor iemand die op zoek is, de andere dag voor iemand die gevonden wilt worden. Uiteraard houdt de service niet op bij de plaatsing; ook tijdens de loop van het contract zorg ik dat alles administratief goed verloopt en beide partijen tevreden zijn.

Je bent natuurlijk niet voor niets genomineerd, waar maak jij het verschil?
Wat echt belangrijk in dit werk is, is doorzettingsvermogen, empathie en goed kunnen luisteren naar zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Ik kijk waar de behoefte ligt, probeer erachter te komen waar dat vandaan komt en hoe ik daar inhoudelijk het best op kan inspelen. Dat betekent dat ik niet altijd voor de quick wins ga, maar dat ik soms iets langer op zoek ben om echt de beste match te kunnen maken.

Ik ben voor een persoonlijke aanpak en heb vrijwel dagelijks contact met opdrachtgevers. Ik ben oprecht benieuwd naar de ambitie en de visie van de mensen met wie ik werk en stel dat voorop.

Waar krijg jij energie van?
Er is hier geen dag hetzelfde. Je hebt te maken met mensen en het is altijd spannend hoe een proces loopt.

Wat zou je als tip aan andere recruiters geven?
Maak de connectie en houd de kwaliteit hoog. Forceer nooit iets wat niet naadloos past.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?
Ik houd van m’n vak, ben voor een persoonlijke touch en ga door tot de juiste match gemaakt is.

Dankjewel voor je tijd Eva. We wensen je veel succes bij de Recruiter Awards 2018!

 

Ook geïnspireerd door Eva’s verhaal? Breng je stem uit door haar naam in te typen op recruiterawards.nl!

 

 

Covid-19 Update

21 mrt 2020

Onze missie - de juiste mensen samenbrengen om te bouwen aan de toekomst – is nooit belangrijker geweest dan vandaag de dag.

Werken als UX-designer in de financiële dienstverlening

05 nov 2019

UX- design en de financiële dienstverlening gaan steeds vaker hand in hand. Zo zien banken ‘user experience’ als een van de nieuwste concurrentievoordelen ten opzichte van hun concurrenten. Mits ze het goed doen natuurlijk. Daarvoor zijn experts op gebied van UX-design nodig en het liefst experts die ervaring en/of affiniteit hebben met de financiële dienstverlening. Waarom is deze sector zo interessant voor UX-designers en wat zijn de recente ontwikkelingen? Je leest het hier.

Wat verandert er in 2020 voor zzp’ers?

29 dec 2019

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent een aantal veranderingen voor zzp’ers. Vanaf 1 januari 2020 zullen er nieuwe wetten en regels ingaan. Ben jij benieuwd wat er gaat veranderen? Wij hebben de belangrijkste wijzingen voor je op een rij gezet.

Moeite met thuiswerken? Wij geven je 4 tips om je werkdag productiever te maken

23 apr 2020

Thuiswerken, de een doet het fluitend, springt van de een naar de andere taak en is heel erg productief, de ander raakt door het minste en geringste afgeleid, schiet in de stress en krijgt niks gedaan. Wat je situatie ook is, een aantal tips om je werkdag (nog) productiever te maken zijn altijd welkom.. Wij geven je vier motiverende tips!

Tags: REMOTE WORK