De Robin Hood van Crypto

De Robin Hood van Crypto heeft zojuist zijn vaarwel statement geschreven. De anonieme donor, van de Pineapple Fund die zichzelf onder de naam ‘Pine,’ uitgaf heeft zijn laatste donatie gedaan aan ‘The Internet Archive.’

Wie en waarom Pine

Dat blijft onbekend. Het doel van de actie was donaties, en niet bekendmaking van de persoon. Wel geeft Pine aan waarom hij/ zij voor deze naam heeft gekozen, simpelweg omdat ananas zo lekker is en goede voedingswaarden heeft. Waarom Pine heeft gedoneerd, dat is wel bekend. Omdat deze persoon al zoveel aan Bitcoin heeft vergaard is het vrijwel onmogelijk alles uit te geven. En wie goed doet, voelt zich goed, en laat anderen ook goed voelen zo was de redenatie.

Goede doelen

In totaal is er waarde van $55m aan Bitcoin gedoneerd aan 60 goede doelen. Onder de goede doelen zijn grotere en kleinere instanties en tech bedrijven. Het mooiste goede doel vinden wij de support om meer vrouwen in tech en IT aan het werk te krijgen.

Een kroon op je carrière

Pine bedankt iedereen die heeft geholpen goede doelen aan te dragen. Waar de Pineapple Fund stopt, wordt het gedachtengoed van meer vrouwen in tech en IT aan het werk krijgen door ons voortgezet.

Ben jij op zoek naar een baan in tech of IT? Dan ben je welkom bij Huxley. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je adviseren. Samen bouwen we aan de toekomst, en wie weet is jouw volgende stap een (ananas) kroon op je carrière.

Moeite met thuiswerken? Wij geven je 4 tips om je werkdag productiever te maken

23 apr 2020

Thuiswerken, de een doet het fluitend, springt van de een naar de andere taak en is heel erg productief, de ander raakt door het minste en geringste afgeleid, schiet in de stress en krijgt niks gedaan. Wat je situatie ook is, een aantal tips om je werkdag (nog) productiever te maken zijn altijd welkom.. Wij geven je vier motiverende tips!

Tags: REMOTE WORK

5 tips voor digitale onboarding - klaarstomen op afstand

06 apr 2020

Een digitale onboarding kan een uitdaging zijn voor organisaties. Wij geven je 5 tips om personeel klaar te stomen op afstand!

Hoe manage je teams op afstand?

03 apr 2020

Het managen van teams op afstand kan voor behoorlijk wat onzekerheden en uitdagingen zorgen voor zowel jou als je team. Wij helpen je graag op weg door een aantal belangrijke aandachtspunten met je te delen.

5 tips om je werk-privé balans te verbeteren

30 okt 2019

Sommige professionals gaan zo op in hun werk dat de balans tussen werk en privé zoek raakt. Het is belangrijk dat je je hier bewust van bent, en dat je kunt identificeren wanneer de balans onbalans wordt. Huxley heeft meer dan 20 jaar ervaring in het recruitment vak, en met onze expertise hebben we 5 tips voor je geselecteerd die je kunnen helpen je werk-privé balans te verbeteren en je carrière op een duurzame manier op te bouwen.