De Robin Hood van Crypto

De Robin Hood van Crypto heeft zojuist zijn vaarwel statement geschreven. De anonieme donor, van de Pineapple Fund die zichzelf onder de naam ‘Pine,’ uitgaf heeft zijn laatste donatie gedaan aan ‘The Internet Archive.’

Wie en waarom Pine

Dat blijft onbekend. Het doel van de actie was donaties, en niet bekendmaking van de persoon. Wel geeft Pine aan waarom hij/ zij voor deze naam heeft gekozen, simpelweg omdat ananas zo lekker is en goede voedingswaarden heeft. Waarom Pine heeft gedoneerd, dat is wel bekend. Omdat deze persoon al zoveel aan Bitcoin heeft vergaard is het vrijwel onmogelijk alles uit te geven. En wie goed doet, voelt zich goed, en laat anderen ook goed voelen zo was de redenatie.

Goede doelen

In totaal is er waarde van $55m aan Bitcoin gedoneerd aan 60 goede doelen. Onder de goede doelen zijn grotere en kleinere instanties en tech bedrijven. Het mooiste goede doel vinden wij de support om meer vrouwen in tech en IT aan het werk te krijgen.

Een kroon op je carrière

Pine bedankt iedereen die heeft geholpen goede doelen aan te dragen. Waar de Pineapple Fund stopt, wordt het gedachtengoed van meer vrouwen in tech en IT aan het werk krijgen door ons voortgezet.

Ben jij op zoek naar een baan in tech of IT? Dan ben je welkom bij Huxley. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je adviseren. Samen bouwen we aan de toekomst, en wie weet is jouw volgende stap een (ananas) kroon op je carrière.

Talent behouden en ontwikkelen voor de toekomst

12 nov 2019

Er heerst een enorme krapte op de arbeidsmarkt en er blijven banen bijkomen. Veel werkgevers hebben daarnaast moeite om schaars talent te behouden en te ontwikkelen voor de toekomst. Huxley geeft een aantal tips om je talent pool zo optimaal mogelijk te behouden en te ontwikkelen voor de toekomst.

Werken als UX-designer in de financiële dienstverlening

05 nov 2019

UX- design en de financiële dienstverlening gaan steeds vaker hand in hand. Zo zien banken ‘user experience’ als een van de nieuwste concurrentievoordelen ten opzichte van hun concurrenten. Mits ze het goed doen natuurlijk. Daarvoor zijn experts op gebied van UX-design nodig en het liefst experts die ervaring en/of affiniteit hebben met de financiële dienstverlening. Waarom is deze sector zo interessant voor UX-designers en wat zijn de recente ontwikkelingen? Je leest het hier.

Huxley en de CIODays, een dubbel jubileum

04 nov 2019

Voor de 15e keer op rij staan de CIODay’s voor de deur. Een jubileumjaar. Huxley is al 5 jaar trouw partner en ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Twee jubilea. Dat mag gevierd worden. We spraken met onze business manager Catherine Spelde over de CIODay en de huidige markttrends op het gebied van tech, werving en selectie. We delen wat we zien in het veld, en wat er nodig is om front runner te blijven op het gebied van talent management en leiderschap.

5 tips om je werk-privé balans te verbeteren

30 okt 2019

Sommige professionals gaan zo op in hun werk dat de balans tussen werk en privé zoek raakt. Het is belangrijk dat je je hier bewust van bent, en dat je kunt identificeren wanneer de balans onbalans wordt. Huxley heeft meer dan 20 jaar ervaring in het recruitment vak, en met onze expertise hebben we 5 tips voor je geselecteerd die je kunnen helpen je werk-privé balans te verbeteren en je carrière op een duurzame manier op te bouwen.