De Robin Hood van Crypto

De Robin Hood van Crypto heeft zojuist zijn vaarwel statement geschreven. De anonieme donor, van de Pineapple Fund die zichzelf onder de naam ‘Pine,’ uitgaf heeft zijn laatste donatie gedaan aan ‘The Internet Archive.’

Wie en waarom Pine

Dat blijft onbekend. Het doel van de actie was donaties, en niet bekendmaking van de persoon. Wel geeft Pine aan waarom hij/ zij voor deze naam heeft gekozen, simpelweg omdat ananas zo lekker is en goede voedingswaarden heeft. Waarom Pine heeft gedoneerd, dat is wel bekend. Omdat deze persoon al zoveel aan Bitcoin heeft vergaard is het vrijwel onmogelijk alles uit te geven. En wie goed doet, voelt zich goed, en laat anderen ook goed voelen zo was de redenatie.

Goede doelen

In totaal is er waarde van $55m aan Bitcoin gedoneerd aan 60 goede doelen. Onder de goede doelen zijn grotere en kleinere instanties en tech bedrijven. Het mooiste goede doel vinden wij de support om meer vrouwen in tech en IT aan het werk te krijgen.

Een kroon op je carrière

Pine bedankt iedereen die heeft geholpen goede doelen aan te dragen. Waar de Pineapple Fund stopt, wordt het gedachtengoed van meer vrouwen in tech en IT aan het werk krijgen door ons voortgezet.

Ben jij op zoek naar een baan in tech of IT? Dan ben je welkom bij Huxley. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je adviseren. Samen bouwen we aan de toekomst, en wie weet is jouw volgende stap een (ananas) kroon op je carrière.

Een snelbewegend compliance landschap

19 aug 2020

Wat doet de wet tegen de criminele geldstromen? Integrale samenwerkingen kunnen de bestrijding van witwasproblematiek en terrosismefinanciering verder helpen en de vraag naar compliance personeel stijgt snel.

Wat verandert er in 2020 voor zzp’ers?

29 dec 2019

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent een aantal veranderingen voor zzp’ers. Vanaf 1 januari 2020 zullen er nieuwe wetten en regels ingaan. Ben jij benieuwd wat er gaat veranderen? Wij hebben de belangrijkste wijzingen voor je op een rij gezet.

INFOGRAPHIC: Tips & Tricks virtueel solliciteren

22 apr 2020

Gefeliciteerd, de eerste stap is gezet, je mag op sollicitatiegesprek komen. Dit kan in deze tijden een behoorlijke uitdaging zijn. Lees hier onze tips & tricks in een overzichtelijke infographic.

Op deze aftrekposten heb je recht als zzp’er!

28 feb 2020

Wat veel zzp’ers niet weten wanneer ze beginnen als zelfstandige is dat ze recht hebben op verschillende aftrekposten, mits ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Benieuwd naar welke aftrekposten dat zijn en wat de voorwaarden zijn? Lees dan verder!