De Robin Hood van Crypto

De Robin Hood van Crypto heeft zojuist zijn vaarwel statement geschreven. De anonieme donor, van de Pineapple Fund die zichzelf onder de naam ‘Pine,’ uitgaf heeft zijn laatste donatie gedaan aan ‘The Internet Archive.’

Wie en waarom Pine

Dat blijft onbekend. Het doel van de actie was donaties, en niet bekendmaking van de persoon. Wel geeft Pine aan waarom hij/ zij voor deze naam heeft gekozen, simpelweg omdat ananas zo lekker is en goede voedingswaarden heeft. Waarom Pine heeft gedoneerd, dat is wel bekend. Omdat deze persoon al zoveel aan Bitcoin heeft vergaard is het vrijwel onmogelijk alles uit te geven. En wie goed doet, voelt zich goed, en laat anderen ook goed voelen zo was de redenatie.

Goede doelen

In totaal is er waarde van $55m aan Bitcoin gedoneerd aan 60 goede doelen. Onder de goede doelen zijn grotere en kleinere instanties en tech bedrijven. Het mooiste goede doel vinden wij de support om meer vrouwen in tech en IT aan het werk te krijgen.

Een kroon op je carrière

Pine bedankt iedereen die heeft geholpen goede doelen aan te dragen. Waar de Pineapple Fund stopt, wordt het gedachtengoed van meer vrouwen in tech en IT aan het werk krijgen door ons voortgezet.

Ben jij op zoek naar een baan in tech of IT? Dan ben je welkom bij Huxley. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je adviseren. Samen bouwen we aan de toekomst, en wie weet is jouw volgende stap een (ananas) kroon op je carrière.

Wat verandert er in 2020 voor zzp’ers?

29 dec 2019

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent een aantal veranderingen voor zzp’ers. Vanaf 1 januari 2020 zullen er nieuwe wetten en regels ingaan. Ben jij benieuwd wat er gaat veranderen? Wij hebben de belangrijkste wijzingen voor je op een rij gezet.

Zo belangrijk is een goede ergonomische werkomgeving

16 okt 2019

Er wordt veel aandacht besteedt aan het reduceren van stress, het bewaken van een gezonde werk-prive balans, maar als het gaat om een gezonde werkomgeving is ergonomie een vaak ondergeschoven kindje. Wat is ergonomie en waarom is een goede ergonomische werkomgeving zo belangrijk? Je leest het in dit artikel.

Cybersecurity trends, wat gaat dit jaar ons brengen?

13 jan 2020

Op gebied van cybersecurity was 2019 een interessant jaar. Van wetswijzigingen, bedreigingen tot datalekken, van alles rondom cybersecurity zagen we voorbijkomen. Geen wonder dat cybersecurity een hot topic is binnen de technologische industrie en daarbuiten. Wat staat ons dit jaar allemaal te wachten? We zetten de belangrijkste trends voor je op een rij.

Huxley en de CIODays, een dubbel jubileum

04 nov 2019

Voor de 15e keer op rij staan de CIODay’s voor de deur. Een jubileumjaar. Huxley is al 5 jaar trouw partner en ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Twee jubilea. Dat mag gevierd worden. We spraken met onze business manager Catherine Spelde over de CIODay en de huidige markttrends op het gebied van tech, werving en selectie. We delen wat we zien in het veld, en wat er nodig is om front runner te blijven op het gebied van talent management en leiderschap.