Top 10 meest invloedrijke LinkedIn influencers and ondernemers in tech

Hoe creëer je meer engagement op LinkedIn? Laat je inspireren door de nieuwste trends en leer van de beste. Speciaal voor jou hebben we de grootste LinkedIn influencers en ondernemers in tech geselecteerd. Misschien ook een mooi voorbeeld voor jouw carrière? Enjoy!

Top 10

1. Manu Goswami
CEO SuperFan Inc.
linkedin.com/in/swishgoswami

Waarom: Hij was pas 20 toen deze enthousiaste tech ondernemer verschillende awards won. Manu is Tedx spreker, heeft oneindig veel energie en is van kinds af aan al ondernemer. Als je bedenkt dat hij in meer dan 50 nationale en internationale media wordt genoemd waaronder Forbes, dan kan je je voorstellen wat hij in de toekomst allemaal voor ons in petto heeft.

2. Lisa Seacat Deluca
Distinguished Engineer bij IBM Watson Internet of Things
https://www.linkedin.com/in/lisaseacat/

Waarom: Ze is een van de meest invloedrijke vrouwen in IoT (Internet of Things) en met haar grote passie voor innovatie een bekend spreker op tech conferenties. Lisa deelt regelmatig haar ervaring over hoe het is om als vrouw in tech te werken en ze heeft meer dan 600 patenten. Leuk om te weten; Lisa heeft 2 kinderboeken geschreven genaamd ‘A Robot Story’ en ‘ The Internet of Mysterious Things.’

3. Naomi Simson
Co-Founder Big Red Group
https://www.linkedin.com/in/naomisimson/

Waarom: Met haar ervaring bij onder andere Google, Apple en KPMG is ze niet de minste. Naomi Simson is een LinkedIn Influencer met bijna 880k followers. Ze is een schoolvoorbeeld voor leiderschap door haar continue drang te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen. Op gebied van branding stelt ze een online cursus beschikbaar genaamd ‘Branding your Business Brand,’ dat jou inzicht verschaft in hoe je van je bedrijf een succesvol merk maakt.

4. Tim O’Reilly
Oprichter en CEO O’Reilly Media
https://www.linkedin.com/in/timo3/

Waarom: Hij is de brug van tech naar communicatie, en vise versa. Hij weet veelbelovende innovaties te spotten als ze nog in de kinderschoenen staan en helpt ze te accelereren. Tim O’Reilly heeft een fijne neus voor trends en kan uitstekend de potentie van projecten spotten voordat ze gepubliceerd zijn. Hij moedigt discussie aan door zijn boeken en publicaties vooral met het oog op de invloed die tech op de toekomst gaat hebben. We kunnen hem gerust een visionair noemen, need we say more?

5. Marques Brownlee
Web Video Producer
https://www.linkedin.com/in/mkbhd/

Waarom: Hij is niet de meest actieve LinkedIn influencer maar heeft wel een enorm publiek op Youtube. Daar deelt hij filmpjes waarin hij de nieuwste gadgets en tech test. Eerder heeft hij met Tesla en Nike gewerkt, een ware sensatie om naar te kijken!

6. Gary Vaynerchuck
Entrepreneur
https://www.linkedin.com/in/garyvaynerchuk/

Waarom: Maak kennis met een van de eerste gebruikers van social media. In de tussentijd heeft hij een enorm netwerk opgebouwd, is hij een van de populairste sprekers, host hij online Q&A’s en maakt hij documentaires over het leven van een CEO in de digitale wereld. Daarnaast heeft hij 5 bestsellers geschreven. Zijn nieuwste boek ‘How great entrepreneurs build business and influence- how you can too’ is het lezen absoluut waard.

7. Linus Sebastian
Entrepreneur, Youtuber
https://www.linkedin.com/in/linus-sebastian-578a0752/

Waarom: Van computers bouwen tot hardware reviews en video marketing. Linus’s video’s worden meer dan 200.000.000 keer bekeken, hij is extreem goed in wat hij doet.

8. Marie Forleo
Blogger, vlogger, entrepreneur
https://www.linkedin.com/company/17882180/

Waarom: Marie hosts podcasts en webshows om jou te helpen met het bouwen van je business in combinatie met life balance. Ze post regelmatig over wat je voor je service kan vragen, tips om je freelance business te starten en hoe je het meest uit je eigen talent kan halen.

9. Vivek Wadhwa
Distinguished Fellow op Carnegie Mellon University College of Engineering
https://www.linkedin.com/in/vwadhwa/

Waarom: Gefocust op de toekomst of is het het heden? Vivek schrijft over tech, de toekomst ervan, de prestaties van vrouwen in tech en Elon Musk.

10. Susan Etlinger
Industry analyst, keynote speaker
https://www.linkedin.com/in/susanetlinger/

Waarom: Ze is een must know top schrijfster, ze doet TED Talks en is frequent keynote speaker op verschillende universiteiten over de hele wereld. Haar favoriete topics zijn onder andere big data, digital ethics en artificial intelligence.

We mogen wel concluderen dat deze influencers hun dromen achterna zijn gegaan en met de mooiste tooling werken. Wil je ook meer uit je passie halen en aan de slag met de nieuwste tools of de mooiste opdrachtgevers? Neem een kijkje bij onze huidige vacatures of neem contact met ons op!

Werken als UX-designer in de financiële dienstverlening

05 nov 2019

UX- design en de financiële dienstverlening gaan steeds vaker hand in hand. Zo zien banken ‘user experience’ als een van de nieuwste concurrentievoordelen ten opzichte van hun concurrenten. Mits ze het goed doen natuurlijk. Daarvoor zijn experts op gebied van UX-design nodig en het liefst experts die ervaring en/of affiniteit hebben met de financiële dienstverlening. Waarom is deze sector zo interessant voor UX-designers en wat zijn de recente ontwikkelingen? Je leest het hier.

Wat verandert er in 2020 voor zzp’ers?

29 dec 2019

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent een aantal veranderingen voor zzp’ers. Vanaf 1 januari 2020 zullen er nieuwe wetten en regels ingaan. Ben jij benieuwd wat er gaat veranderen? Wij hebben de belangrijkste wijzingen voor je op een rij gezet.

Op deze aftrekposten heb je recht als zzp’er!

28 feb 2020

Wat veel zzp’ers niet weten wanneer ze beginnen als zelfstandige is dat ze recht hebben op verschillende aftrekposten, mits ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Benieuwd naar welke aftrekposten dat zijn en wat de voorwaarden zijn? Lees dan verder!

Hoe manage je teams op afstand?

03 apr 2020

Het managen van teams op afstand kan voor behoorlijk wat onzekerheden en uitdagingen zorgen voor zowel jou als je team. Wij helpen je graag op weg door een aantal belangrijke aandachtspunten met je te delen.