Even kennismaken: Huxley Eindhoven

Huxley opende in januari 2018 het kantoor in Eindhoven. Kort geleden verhuisden zij naar een nieuw pand. Hoogste tijd om kennis te maken met dit ambitieuze team en in kaart te brengen wat hun ambities en uitdagingen zijn voor komend jaar.

Wat voor een klanten bedient Huxley Eindhoven op dit moment?
Wij zijn op dit moment actief in de branches high-tech, automotive, food / pharma, manufacturing, life sciences, fmcg (non-food), utilities, finance, r&d, building automation en machinery. Onze grootste klanten zijn multinationals, maar uiteraard gaan wij ook met dezelfde ambitie en enthousiasme aan de slag voor de kleinere bedrijven en startups.

Voor welke branches zal Huxley Eindhoven op korte termijn actief zijn?
Wij gaan onze recruitmentdiensten vanuit Eindhoven komend jaar ook actief inzetten in de chemical, oil & cas, sustainable energy en maritieme branche.  

Hoe ziet het team in Eindhoven er momenteel uit?
In totaal zijn er nu 7 mensen werkzaam binnen Huxley Eindhoven. Komend jaar zal dit team flink uitbreiden. Wij kijken er erg naar uit om nieuwe collega’s te kunnen verwelkomen. Ben jij net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt recruitment consultant jou wat? Laat dan een bericht achter via het onderstaande formulier. 

Wat is het leukste aan pionieren?
Het leukste aan het werken binnen een new venture is dat wij onze eigen cultuur mogen neerzitten. Ondernemen maar dan op een andere manier. Vergelijkbaar met een start-up met alle dynamiek die daarbij komt kijken, maar dan met een hoofdkantoor met veel kennis en ervaring dat achter ons staat. De kennis en ervaring gebruiken wij om onze eigen markt op te bouwen.

Wat is jullie grootste uitdaging nu?
De groei die wij momenteel doormaken. Dynamiek betekend in sommige gevallen ook hectiek. De wisseling van kantoren, het werken met nieuwe middelen en systemen, maar ook het opstarten van nieuwe interne en externe werkprocessen. Daarom is het fijn dat wij vanuit het hoofdkantoor goede ondersteuning krijgen van ervaren collega’s.

Wat moeten mensen absoluut weten over Huxley Eindhoven?
Wij werken hier met mensen uit de regio Zuid-Nederland (Eindhoven, Den Bosch, Breda, Oss). Een heel hecht team met een eigen (Zuid-Nederlandse) cultuur.

Kennis maken met de consultants van Huxley Eindhoven? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Kom met ons in contact

 

 

 

Overstappen op SAP 4/HANA, maar hoe?

17 feb 2020

Het is belangrijker dan ooit om de juiste keuze te maken voor de migratie naar SAP 4HANA. Waar moet je allemaal op letten en welke stappen moet je ondernemen om SAP 4/HANA succesvol te kunnen implementeren binnen jouw organisatie?

Tags: IY IT TECHNOLOGY

De overstap van het oude vertrouwde naar SAP S/4HANA

10 feb 2020

Wat zijn de voordelen van SAP S/4HANA en hoe kan men het systeem succesvol implementeren? In dit artikel besteden wij daar aandacht aan.

Tags: IT TECHNOLOGY

Cybersecurity trends, wat gaat dit jaar ons brengen?

13 jan 2020

Op gebied van cybersecurity was 2019 een interessant jaar. Van wetswijzigingen, bedreigingen tot datalekken, van alles rondom cybersecurity zagen we voorbijkomen. Geen wonder dat cybersecurity een hot topic is binnen de technologische industrie en daarbuiten. Wat staat ons dit jaar allemaal te wachten? We zetten de belangrijkste trends voor je op een rij.

Wat verandert er in 2020 voor zzp’ers?

29 dec 2019

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent een aantal veranderingen voor zzp’ers. Vanaf 1 januari 2020 zullen er nieuwe wetten en regels ingaan. Ben jij benieuwd wat er gaat veranderen? Wij hebben de belangrijkste wijzingen voor je op een rij gezet.