Even kennismaken: Huxley Eindhoven

Huxley opende in januari 2018 het kantoor in Eindhoven. Kort geleden verhuisden zij naar een nieuw pand. Hoogste tijd om kennis te maken met dit ambitieuze team en in kaart te brengen wat hun ambities en uitdagingen zijn voor komend jaar.

Wat voor een klanten bedient Huxley Eindhoven op dit moment?
Wij zijn op dit moment actief in de branches high-tech, automotive, food / pharma, manufacturing, life sciences, fmcg (non-food), utilities, finance, r&d, building automation en machinery. Onze grootste klanten zijn multinationals, maar uiteraard gaan wij ook met dezelfde ambitie en enthousiasme aan de slag voor de kleinere bedrijven en startups.

Voor welke branches zal Huxley Eindhoven op korte termijn actief zijn?
Wij gaan onze recruitmentdiensten vanuit Eindhoven komend jaar ook actief inzetten in de chemical, oil & cas, sustainable energy en maritieme branche.  

Hoe ziet het team in Eindhoven er momenteel uit?
In totaal zijn er nu 7 mensen werkzaam binnen Huxley Eindhoven. Komend jaar zal dit team flink uitbreiden. Wij kijken er erg naar uit om nieuwe collega’s te kunnen verwelkomen. Ben jij net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt recruitment consultant jou wat? Laat dan een bericht achter via het onderstaande formulier. 

Wat is het leukste aan pionieren?
Het leukste aan het werken binnen een new venture is dat wij onze eigen cultuur mogen neerzitten. Ondernemen maar dan op een andere manier. Vergelijkbaar met een start-up met alle dynamiek die daarbij komt kijken, maar dan met een hoofdkantoor met veel kennis en ervaring dat achter ons staat. De kennis en ervaring gebruiken wij om onze eigen markt op te bouwen.

Wat is jullie grootste uitdaging nu?
De groei die wij momenteel doormaken. Dynamiek betekend in sommige gevallen ook hectiek. De wisseling van kantoren, het werken met nieuwe middelen en systemen, maar ook het opstarten van nieuwe interne en externe werkprocessen. Daarom is het fijn dat wij vanuit het hoofdkantoor goede ondersteuning krijgen van ervaren collega’s.

Wat moeten mensen absoluut weten over Huxley Eindhoven?
Wij werken hier met mensen uit de regio Zuid-Nederland (Eindhoven, Den Bosch, Breda, Oss). Een heel hecht team met een eigen (Zuid-Nederlandse) cultuur.

Kennis maken met de consultants van Huxley Eindhoven? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Kom met ons in contact

 

 

 

Talent behouden en ontwikkelen voor de toekomst

12 nov 2019

Er heerst een enorme krapte op de arbeidsmarkt en er blijven banen bijkomen. Veel werkgevers hebben daarnaast moeite om schaars talent te behouden en te ontwikkelen voor de toekomst. Huxley geeft een aantal tips om je talent pool zo optimaal mogelijk te behouden en te ontwikkelen voor de toekomst.

Werken als UX-designer in de financiële dienstverlening

05 nov 2019

UX- design en de financiële dienstverlening gaan steeds vaker hand in hand. Zo zien banken ‘user experience’ als een van de nieuwste concurrentievoordelen ten opzichte van hun concurrenten. Mits ze het goed doen natuurlijk. Daarvoor zijn experts op gebied van UX-design nodig en het liefst experts die ervaring en/of affiniteit hebben met de financiële dienstverlening. Waarom is deze sector zo interessant voor UX-designers en wat zijn de recente ontwikkelingen? Je leest het hier.

Huxley en de CIODays, een dubbel jubileum

04 nov 2019

Voor de 15e keer op rij staan de CIODay’s voor de deur. Een jubileumjaar. Huxley is al 5 jaar trouw partner en ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Twee jubilea. Dat mag gevierd worden. We spraken met onze business manager Catherine Spelde over de CIODay en de huidige markttrends op het gebied van tech, werving en selectie. We delen wat we zien in het veld, en wat er nodig is om front runner te blijven op het gebied van talent management en leiderschap.

5 tips om je werk-privé balans te verbeteren

30 okt 2019

Sommige professionals gaan zo op in hun werk dat de balans tussen werk en privé zoek raakt. Het is belangrijk dat je je hier bewust van bent, en dat je kunt identificeren wanneer de balans onbalans wordt. Huxley heeft meer dan 20 jaar ervaring in het recruitment vak, en met onze expertise hebben we 5 tips voor je geselecteerd die je kunnen helpen je werk-privé balans te verbeteren en je carrière op een duurzame manier op te bouwen.